Εταιρία

Η εταιρεία ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Μ.-ΣΑΜΠΑΝΙΔΗΣ Κ.ΟΕ με διακριτικό τίτλο «ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΝΟΜΕΣ» ιδρύθηκε το 1995 με έδρα τη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Δραστηριοποιείται με την εισαγωγή και εμπορία ολοκληρωμένων συστημάτων καθαρισμού, καθώς και τη συνολική τροφοδότηση κάθε χώρου μαζικής εστίασης και φιλοξενίας στον τομέα HO.RE.CA. με πιστοποιημένα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.


Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα καινοτόμα ανακυκλωμένα βιοδιασπώμενα προϊόντα και συστήματα,καθώς και στις αξιόπιστες λύσεις που ακολουθούν τις τάσεις, σέβονται την ασφάλεια του χρήστη και του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν αισθητά στην εξοικονόμηση κόστους.


Χάρη στην πολυετή παρουσία της, την ποιότητα των προϊόντων της, την άριστη εξυπηρέτηση, το σεβασμό της προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον, η ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΝΟΜΕΣ έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί στη συνείδηση των συνεργατών της.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, η ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΝΟΜΕΣ διατηρεί ετοιμοπαράδοτες ποσότητες εμπορευμάτων εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών της μέσω του στόλου των φορτηγών της. 


Πολιτική ποιότητας


Η ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΝΟΜΕΣ χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών καθώς και για την υποστήριξη και κατανόηση των αναγκών του κάθε πελάτη. Επιλέγοντας αξιόπιστα προϊόντα με βάση την ασφάλεια, την ποιότητα κι εξυπηρετώντας σε καθημερινή βάση παρέχοντας ένα ασφαλές και ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής, η εταιρία εξελίσσεται κρατώντας σταθερές αξίες.


Η ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΝΟΜΕΣ συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Έλληνες παραγωγούς, καθώς και με καταξιωμένες εταιρίες και Οίκους του εξωτερικού στον τομέα των HO.RE.CA, House Keeping, Take Away, Amenities, μηχανήματα καθαρισμού και πλύσεως, δοσομετρικές αντλίες, αναλώσιμα, όπως επίσης κι όλα όσα υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία της μαζικής εστίασης και φιλοξενίας.


Διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε περίσταση, τα οποία προσφέρουν άμεση λύση, διάρκεια στο αποτέλεσμα, προληπτική προστασία και αποτελεσματική συντήρηση.


Σεβόμενοι τις νέες τάσεις και τις καινοτομίες στο χώρο της καθαριότητας και απολύμανσης,διαθέτουμε πληθώρα προϊόντων και συστημάτων με βασικό γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση του συνολικού κόστους καθαρισμού, εστιάζοντας στην παροχή λύσεων που εξοικονομούν ενέργεια και νερό, βελτιώνουν την ασφάλεια του χρήστη και μειώνουν τα απορρίμματα.


Τα κύρια χαρακτηριστικά της ΓΡΑΜΜΗΣΔΙΑΝΟΜΕΣ είναι

·       η σταθερότητα
·       η αξιοπιστία
·       η αμεσότητα
·       η άριστη συνεργασία
·       η έγκαιρη παράδοση


Στη ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΝΟΜΕΣ δεν υπάρχουν πελάτες αλλά συνεργάτες! Είμαστε πάντα δίπλα σας να ακούσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες σας προκειμένου να βρούμε μαζί την καταλληλότερη λύση.

Με έδρα τον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, η εταιρία εξυπηρετεί όλη τη γκάμα επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και φιλοξενίας σε καθημερινή βάση.

Δείτε την γκάμα των προϊόντων της ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΝΟΜΕΣ (με linkστα προϊόντα)